ROKderm på BeWell klinikken på Kvadrat!

bewellklinikkenkvadrat

bewellklinikkenkvadrat

Jeg har hatt mye å gjøre de siste ukene (månedene) og en av grunnene til det er denne fantastiske nyheten! Jeg kommer til å utføre min favoritt antialdringsbehandling på BeWell Klinikken på Kvadrat, Vampyr behandlingen, eller Drakula terapi, også kjent som Platelet Rich Plasma Therapy (PRP),  blant andre kosmetiske tjenster.

Litt mer om behandlingen på engelsk kan du finner her , i min første blogg artikkel her på ROKderm. Du finner informasjon på norsk på BeWell sine hjemmesider, samt kan man allerede nå booke online for en gratis PRP- konsultasjon og vurdering.

Kom gjerne innom for en konsultasjon angående hud relaterte spørsmål og en VISIA maskin analyse som min egen Dr.K har skrevet om for en tid tilbake, med meg som test-kanin. Dette er et strålende verktøy for både profesjonelle som korrekt kan vurdere pasientens hud og skreddersy den beste behandlingen,  for kunden blir det ekstra gevinst ettersom  man objektivt kan se effekt av behandlingene de får.

Jeg gleder meg veldig over dette samarbeidet, og til å møte dere personlig på klinikken!

Vi sees!BeWell//

I have had much to do the last few weeks (months) and one of the reasons why, is this wonderful newsflash! I am to perform my favorite anti aging treatment at the BeWell Clinic at Kvadrat, the Vampire facelift, or Dracula therapy, also known as Platelet Rich Plasma Therapy (PRP), among other cosmetic services.

A little more about the treatment in English is found here, in my first blog article on ROKderm. You can already book online for a free PRP consultation and assessment.

Stop by for a consultation regarding skin related issues, a VISIA computer analysis as my own Dr.K wrote about a while back, with me as the testbunny. This is a brilliant tool for both professionals who will be able to properly assess the best treatment plan for the client. The client will be able to objectively see the effect of the treatments they pay for.

I am very excited about this partnership and to meet you personally at the clinic!

See you soon!