Vinn billett til VIP kveld på BeWell klinikken!

BeWell.php

Torsdag 20. Oktober inviterer MakeupArt og BeWell teamet til VIP-kveld på Kvadrat kjøpesenter! Plassene er forbeholdt 15  av deres beste kunder og jeg har fått muligheten til å gi ut 5 ekstra billetter her på bloggen.  Det eneste du trenger å gjøre er å dele innlegget på Facebook og trykke «like» på Makeup-Art og BeWell sine sider, liker du ROKderm eller Frisk Hud allerede, blir jeg selvfølgelig ekstra partisk ;)

Under kvelden vil du få muligheten til høre foredrag fra diverse aktører inklusiv meg selv, bobler i glasset, samt fine goodibags med bra produkter. Vår flinke massasje terapeut kommer også til å tilby 10min massasje til dem som måtte ønske det, og du vil selvfølgelig få mulighet til å mingle og stille spørsmål direkte til den du måtte ønske.

 Bli med på konkurranse her: a Rafflecopter giveaway så trekker jeg ut 5 heldige vinnere den 17.11.14.

Lykke til!

Programmet for kvelden

bewell_camilla«Velkommen»- kort introduksjon og innledning av kvelden, samt veiledning til de respektive fagpersonene – Camilla Fugelli, daglig leder og gründer

Disse fagpersonene veileder deg etter behov og ønske: 

elin – «Botox, fillere og peelinger – forebygging og naturlig resultat» – Elin Reilstad Sirevåg, sykepleier kosmetisk medisin

rolah- «Vampyr behandlingen – snu klokka tilbake; 100% naturlig antialdring. Kosmetisk trådløft – et ikke kirurgisk ansiktsløft» - Rolah Osman Lønning, kosmetisk lege, hudforsker og forfatter av boka Frisk Hud

malinbewell- «Hvordan legge mest mulig naturlig makeup»  - Malin Gramstad Ekstrøm, Makeup artist i Babor

vibece- Hudpleie og permanent makeup – Vibece Tranøy, lingerist og hudterapeut

bewell_solveig_therese- 10 minutters rygg&nakke-massasje - Solveig Therese Skreå, massasjeterapeut 010 - «Stressmestring på 15 minutter» - kort innlegg av Maren Gilje Sekse, headhunter, treningsinstruktør, yogalærer og blogger

bewellmakeupart