Vinn Frisk Hud til Jul!

  friskhudblueedition

Så var det heldigvis Jul igjen, og i den forbindelse syns jeg det passet å komme med en liten give-away og et heeelt objektivt jule-gave tips: Har du, eller noen du er glad i hud? Da tror jeg boka mi Frisk Hud, vil passe ypperlig! Den kan brukes av begge kjønn, passer alle aldre og vil gi kunnskap som vil hjelpe alle typer hud og problemområder. Dette er gaven som gir og gir. Les mer om den her. :)

Design teamet har laget ny forside, og forlaget har printet et begrenset antall kopier av denne Blue Edition utgaven etter at den forgje ble utsolgt.  Jeg har allerede fått mange fantastiske tilbakemeldinger på hudbok-mailen min siden lansering i Mai, hvor jeg har prøvd å svare alle så godt jeg kan. Hvis du ikke har fått svar enda, ber jeg deg sende mail på nytt, jeg ser og leser dem alle, men det er ikke alltid tiden strekker til.

leandrablogg

  Jeg har 8 rosa kopier igjen som jeg gjerne vil gi bort til dere før Jul!

Bli med på konkurransen HER, og vinn en bok til deg selv eller noen du er glad i.

Lykke til, og fredelig advent.

- Rolah

//

Thank God, it's Christmas again, and in that regard I think its rather appropriate I run  a small give-away and propose a completely unbiased Christmas gift tip: Are you, or someone you love in posession of skin? Well, if so, I think my book Healthy Skin will be an excellent choice! It can be used by both sexes, suits all ages and will provide knowledge that will help all types of skin and problem areas. This is the gift that keeps on giving. :)

The design team has created a new cover and the publisher has printed a limited number of copies of this Blue Edition after the former book sold out. I've already gotten lots of wonderful feedback on the hudbok-mail since the launch in May, where I have tried to answer all of you the best I can. If you have not received a reply yet, I ask you to send an e-mail again.

I have 8 pink copies left that I would like to give away before Christmas!

Join the competition HER, and win a book for yourself or someone you love.

Good luck!

- Rolah